Els ajuntaments dels municipis de la Selva Sud (Breda, Hostalric, Sant Feliu de Buixalleu, Arbúcies, Riells i Viabrea, Massanes i Fogars de la Selva) i la Fundació Esplai Girona organitzen un curs de director/a de lleure que tindrà lloc del 12 d’abril al 12 de maig a Hostalric. Per a la inscripció és imprescindible tenir 18 anys complerts el dia de l’inici del curs i tenir el carnet de monitor/a, o haver cursat els mòduls 2 i 3 de la formació de monitor/a. També es podrà acreditar tenir una titulació superior en l’àmbit educatiu. La durada total del curs és de 310 hores, dividides en 135h de formació presencial, 40h de formació no presencial, 120h de pràctiques i 25h per a l’elaboració d’una memòria de pràctiques. El període d’inscripció estarà obert fins el 31 de març o fins a completar places a través del web www.fundacioesplaigirona.cat.

El curs inclou una sortida a una casa de colònies els dies 17 i 18 d’abril on es farà un intensiu. Per altra banda també inclou tutories personalitzades, material didàctic, i assegurança. El preu és de 365€. 

El lleure és una opció professional per a molts joves, especialment en èpoques de vacances escolars on es necessiten monitors, monitores i directors i directores titulades per desenvolupar els casals d’estiu, colònies, campaments, camps de treball, entre d’altres. Aquest curs es fa amb l’objectiu de facilitar l’accés dels i les joves a la formació en l’àmbit del lleure educatiu i dotar-los de noves sortides professionals.

Per a més informació a inscripcions consulta el següent enllaç: INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS CURS DIRECTOR/A