El proper dimarts 19 d’octubre l’Espai Jove acollirà una jornada de formació sobre l’aplicació del Suport Vital Bàsic i l’ús del Desfibrilador Extern Automàtic organitzat per DipSalut, organisme de Salut Pública de la Diputació de Girona. Tant l’ús d’aquest protocol com de l’aparell poden servir per a ajudar en una situació d’emergència en la que algú podria haver patit una aturada cardiorespiratòria.

El curs, que s’impartirà a l’Espai Jove de 15h a 19h, donarà les claus necessàries per a capacitar les persones que facin el curs per obtenir els coneixements i les habilitats necessàries per poder aplicar el protocol SVB i utilitzar correctament un desfibrilador DEA. S’adquiriran els coneixements, estratègies i habilitats socials per a afrontar amb serenitat i eficàcia una situació d’urgència. Durant la formació els alumnes també es familiaritzaran amb el desfibrilador DEA per a tenir un major coneixement de l’aparell per si necessiten manipular-lo en un futur.

La formació s’acreditarà amb un certificat d’aprofitament de la formació rebuda.

El curs s’impartirà sempre que s’inscriguin un mínim de 3 persones. Per a més informació i inscripcions es pot consultar el següent enllaç: CURS SVB-DEA.

La Vila de Breda disposa de 3 desfibriladors DEA: un al Poliesportiu Municipal, un altre al Centre Cívic 1 d’Octubre i un tercer situat al vehicle de patrulla de la Policia Local.