Durant aquestes festes de Nadal el Centre Cultural La Casa Nova de Can Plana de Riells i Viabrea acollirà un curs de monitor/a de lleure organitzat per les regidories de joventut dels municipis de la Selva Sud (Breda, Fogars de la Selva, Hostalric, Massanes, Riells i Viabrea, Arbúcies i Sant Feliu de Buixalleu) i l’Escola de l’Esplai. Els joves residents als municipis de la Selva Sud amb 18 anys complerts el dia d’inici de curs i amb el certificat d’ESO o equivalent poden matricular-se al curs, d’una durada de 100 hores de formació presencial i 25 hores de formació no presencial entre el 21 de desembre i el 12 de gener. A més, també s’hauran de completar 160 hores de pràctiques i l’elaboració d’una memòria en la que s’invertiran 25 hores. El període d’inscripció estarà obert fins el 8 de desembre.

El curs inclou una sortida a una casa de colònies els dies 28 i 29 de desembre on es farà un intensiu. Per altra banda també inclou tutories personalitzades, material didàctic, i assegurança. El preu és de 250€ com a preu general, tot i que es pot demanar una beca. Les beques són limitades i s’atorgaran per ordre d’inscripció fins a fi d’existències. Hi podran accedir els/les joves menors de 30 anys empadronats als municipis de la Selva Sud. S’haurà de pagar l’import total i després es retornarà l’import becat.

El lleure és una opció professional per a molts joves, especialment en èpoques de vacances escolars on es necessiten monitors, monitores i directors i directores titulades per desenvolupar els casals d’estiu, colònies, campaments, camps de treball, entre d’altres. Aquest curs es fa amb l’objectiu de facilitar l’accés dels i les joves a la formació en l’àmbit del lleure educatiu i dotar-los de noves sortides professionals.

Per a més informació a inscripcions consulta el següent enllaç: INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS CURS MONITOR/A