L’Oficina Jove de la Selva juntament amb els ajuntaments dels municipis de la Selva Sud organitzen un curs de monitor/a d’activitats d’educació en el lleure infantil i juvenil destinat a joves d’aquests municipis (Breda, Fogars de la Selva, Hostalric, Massanes, Riells i Viabrea i Sant Feliu de Buixalleu). Es tracta d’un curs que combinarà sessions presencials i en línia durant els caps de setmana des de l’11 de febrer i fins el 2 d’abril al Centre Cultural de Can Plana, a Riells i Viabrea. El curs es complementa amb una estada de pràctiques en activitats d’educació en el lleure infantil i juvenil. Un cop superat el curs els assistents rebran titulació oficial de la Generalitat de Catalunya.

El cost del curs és de 265€. En el moment de formalitzar la inscripció s’hauran d’abonar 10€ i la resta s’abonarà el primer dia de curs. L’alumnat empadronat als 6 municipis de la Selva Sud té opció a una beca del seu respectiu municipi si es troba entre les primeres persones matriculades de cada municipi (per rigorós ordre d’inscripció). Per a més informació sobre les beques podeu enviar un correu electrònic a cromaguera@ccselva.net.

L’Escola Empordà, d’educadors i educadores en el lleure, serà l’encarregada d’impartir el curs. Cal fer la inscripció prèvia al següent enllaç: INSCRIPCIÓ AL CURS.

Per obtenir tota la informació al detall podeu consultar aquesta pàgina informativa: INFORMACIÓ GENERAL.