Durant aquestes festes de Nadal l’Espai Jove acollirà un curs de monitor/a de lleure organitzat per les regidories de joventut dels municipis de la Selva Sud (Breda, Fogars de la Selva, Hostalric, Massanes, Riells i Viabrea, Arbúcies i Sant Feliu de Buixalleu) i l’Escola de l’Esplai. Els joves residents als municipis de la Selva Sud amb 18 anys complerts el dia d’inici de curs i amb el certificat d’ESO o equivalent poden matricular-se al curs, d’una durada de 50 hores entre el 21 de desembre i el 12 de gener. D’aquestes, 25 són de formació presencial i 25 de pràctiques en un centre de lleure la recerca del mateix anirà a càrrec de l’alumne. El període d’inscripció estarà obert fins el 12 de desembre.

El curs inclou una sortida a una casa de colònies els dies 27 i 28 de desembre on es farà un intensiu. Per altra banda també inclou tutories personalitzades, material didàctic, i assegurança. El preu és de 250€ com a preu general i de 150€ per als joves amb beca. Les beques són limitades i s’atorgaran per ordre d’inscripció fins a fi d’existències. Hi podran accedir els/les joves menors de 30 anys empadronats als municipis de la Selva Sud. S’haurà de pagar l’import total i després es retornarà l’import becat.

El lleure és una opció professional per a molts joves, especialment en èpoques de vacances escolars on es necessiten monitors, monitores i directors i directores titulades per desenvolupar els casals d’estiu, colònies, campaments, camps de treball, entre d’altres. Aquest curs es fa amb l’objectiu de facilitar l’accés dels i les joves a la formació en l’àmbit del lleure educatiu i dotar-los de noves sortides professionals.

Per a més informació a inscripcions consulta el següent enllaç: INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS CURS MONITOR/A