Inscriu-te al curs al següent enllaç: FORMULARI D’INSCRIPCIÓ CURS DE MONITOR SELVA SUD

Durant aquestes festes de Nadal tindrà lloc un curs de monitor/a de lleure online organitzat per les regidories de joventut dels municipis de la Selva Sud (Breda, Fogars de la Selva, Hostalric, Massanes, Riells i Viabrea i Sant Feliu de Buixalleu) i la Fundació Pere Tarrés. Els joves residents als municipis de la Selva Sud amb 18 anys complerts el dia d’inici de curs i amb el certificat d’ESO o equivalent poden matricular-se al curs, d’una durada de 125 de formació en línia amb horari flexible entre el 21 de desembre i el 7 de febrer. Això sí, caldar adaptar-se a les indicacions del tutor/a, entregar les tasques dins dels terminis i assistir a les sessions per videoconferència els dimarts i dijous a la tarda. A més, també s’hauran de completar 160 hores de pràctiques i l’elaboració d’una memòria en la que s’invertiran 25 hores.

El preu és de 215€ com a preu general, tot i que es pot demanar una beca que assumeixi part del cost. Hi podran accedir els/les joves menors de 30 anys empadronats als municipis de la Selva Sud.

El lleure és una opció professional per a molts joves, especialment en èpoques de vacances escolars on es necessiten monitors, monitores i directors i directores titulades per desenvolupar els casals d’estiu, colònies, campaments, camps de treball, entre d’altres. Aquest curs es fa amb l’objectiu de facilitar l’accés dels i les joves a la formació en l’àmbit del lleure educatiu i dotar-los de noves sortides professionals.

Per a més informació podeu enviar un correu electrònic a cromaguera@ccselva.net o trucar al número de telèfon 600 904 176 i preguntar per Clara Romaguera.