Aquest diumenge 28 d’octubre Breda acollirà la setena edició de la cursa de muntanya ‘5 cims’, una prova de trail que any rere any va convertint-se en una de les més populars de la zona. Per segona vegada Breda serà l’escenari tant de l’arribada com de la meta de la prova. La cursa recorre diversos punts emblemàtics del Parc Natural del Montseny. Els prop de 500 participants que prendran la sortida tenen la possibilitat de fer el cim de muntanyes com el Turó Gros, el Turó de l’Home o Les Agudes, així com paratges com el bosc de les Agudes, el pantà de Santa Fe o el Castell de Montsoriu.

Els participants completaran un dels 3 circuits diferents de la cursa, amb distàncies de 17, 24 i 50 quilòmetres. La cursa es dividirà en tres categories masculines i tres femenines.

Les activitats començaran el dia anterior. A partir de les 17 hores s’iniciarà la recollida de dorsals i xips a la plaça de la Vila. A les 18 hi haurà una xerrada-taller sobre nutrició esportiva a la plaça de la Vila. La jornada prèvia acabarà amb una xerrada tècnica a l’Espai Jove a partir de les 19 hores.

El dia de la prova l’activitat començarà a les 7 del matí amb l’entrega de dorsals de les 3 categories. Una hora més tard, a les 8, es donarà la sortida de la prova de 50 km. A les 8.30 sortiran tots aquells que cobreixin la distància de 24 km i a les 9 serà el torn de sortida pels que hagin triat el recorregut més curt, de 17 km.