L’Associació de Veïns Vilatans de Breda organitza una nova edició dels seus cursos de Fotografia i Photoshop. Tots dos cursos són impartits pel fotògraf J.P. Timonet. La voluntat d’aquests cursos és que tothom qui ho desitgi pugui familiaritzar-se amb el món de la fotografia i el retoc i composició d’imatges a través del programa Photoshop.

El proper 29 de febrer s’inicia la setena edició del curs de fotografia, que continua amb les inscripcions obertes. Els alumnes aprendran a conèixer la càmera dominar temes com la selecció de la llum i el color, la profunditat de camp o la distància focal, entre altres.

També està obert el procés d’inscripció per a la segona edició del curs de Photoshop. Tot i ser cursos diferents i independents l’un de l’altre, és el complement idoni un cop dominat l’ús d’una càmera de fotos. En aquest curs s’hi aprenen aspectes fonamentals del famós programa de retoc fotogràfic i altres usos com restaurar imatges antigues o posar color a fotografies en blanc i negre.

Podeu contactar amb l’AVVB a través dels telèfons 972 160 165 i 692 160 340 i l’adreça de correu electrònic info@avvbreda.cat. Més informació als cartells adjunts: