L’Associació de Veïns Vilatans de Breda organitza de nou els seus cursos de fotografia i photoshop. Tots dos cursos són impartits pel fotògraf J.P. Timonet, membre de la junta directiva de l’entitat. La voluntat d’aquests cursos és que tothom qui ho desitgi pugui familiaritzar-se amb el món de la fotografia i amb el retoc i la composició d’imatges a través del programa photoshop.

En el curs de fotografia, que complirà la novena edició, els alumnes aprendran a conèixer la càmera i a dominar temes com la selecció de la llum i el color, la profunditat de camp o la distància focal, entre altres. Per altra banda, en la tercera edició del curs de photoshop es donaran els recursos necessaris per a dominar aspectes fonamentals del famós programa de retoc fotogràfic i altres usos com restaurar imatges antigues o posar color a fotografies en blanc i negre.

Podeu contactar amb l’AVVB a través dels telèfons 972 160 165 i 692 160 340 i l’adreça de correu electrònic info@avvbreda.cat. Més informació als cartells adjunts:

CARTELL FOTOGRAFIA

CARTELL PHOTOSHOP