El proper diumenge 12 de desembre de 18 a 21 hores tindrà lloc la desena edició del Pessebre Vivent de Breda. L’organització, a càrrec de Dones de Breda, ha aconseguit consolidar la cita com un dels esdeveniments més importants de les festes de Nadal al municipi. Representa més d’una vintena d’escenes amb moviment, veu i música enregistrada, vestuari d’època i tradicional català. Està ubicat en l’entorn de l’antic monestir de Sant Salvador, gaudint així del marc incomparable que és l’imponent conjunt patrimonial de la vila. En total hi participen uns 200 figurants de totes les edats, i una cinquantena de col·laboradors, entre ells masies del poble. Alguns dels elements més característics són la baixada des del campanar de l’Ajuntament de l’àngel de l’anunciació o el naixement amb els reis.

El preu de l’entrada es de 5€ per a adults i de 2€ per a menors de 12 anys. Les entrades es poden comprar de forma anticipada a Perruqueria Ester, Rosa Perruquers i Granja Sant Iscle 39. També s’en poden trobar per internet a la pàgina www.fila12.com. L’organització donarà 0,50€ de cada entrada a ‘La Marató’ de TV3.

El Pessebre Vivent de Breda, organitzat per Dones de Breda, celebra el seu desè aniversari després de no poder-se celebrar els dos darrers anys. El 2019 es va haver de suspendre per una forta ventada la nit anterior a l’esdeveniment que va malmetre part del muntatge. El 2020 no es va poder celebrar a causa de la pandèmia. Per aquest motiu l’organització treballa per a que els visitants gaudeixin el màxim possible del Pessebre Vivent de Breda després de 3 anys sense poder-ho fer.