Consulta la programació completa del Dia del Circ 2022 aquí: PROGRAMA DIA DEL CIRC 2022

El cap de setmana del 18 i 19 de novembre arriba a Breda la 7a edició de “El Dia del Circ”, el festival de circ social organitzat per Contaminando Sonrisas amb col·laboració amb l’Ajuntament de Breda i altres associacions i entitats. Després de la suspensió forçosa l’any 2020 per la situació sanitària i una edició de 2021 marcada per les mesures de protecció, l’edició de 2022 ja es podrà celebrar en un context de normalitat. El “Dia del Circ” té com a objectiu apropar el món del circ a tothom i donar a conèixer les accions que desenvolupa l’associació. El festival servirà per a recaptar fons per a nous projectes de Contaminando Sonrisas arreu del món.

El “Dia del Circ” acosta diferents modalitats de circ al públic assistent. Diversos espais del municipi com la plaça de la Vila, el Pati de l’Abadia, la Bassa del Molí, la plaça Lluís Companys o el Cercle Bredenc entre d’altres es converteixen en escenaris on es poden veure espectacles de diferents modalitats des del el clowning, malabarismes, acrobàcies fins a muntatges amb estils més disruptius, sovint amb profundes reflexions sobre la societat actual i el món en el que vivim. També s’hi poden trobar propostes d’oci com jocs en família, instal·lacions artístiques, tallers, un mercat d’artesania o diferents food trucks amb diverses opcions de restauració.

Contaminando Sonrisas viatja per tots els racons del món portant espectacles d’arts escèniques a camps de refugiats i altres indrets amb problemàtiques humanitàries. Amb la seva activitat poden fer somriure i fer passar bones estones a les persones que pitjor ho estan passant. Abans de la pandèmia, que va obligar a cancel·lar expedicions a indrets com Ceuta i Melilla o els camps de refugiats palestins al Líban, l’associació Contaminando Sonrisas havia realitzat expedicions a zones com els camps de refugiats sirians de Grècia; països del nord d’Àfrica com el Sàhara Occidental, el Marroc o Algèria i altres zones com el Líban o Uganda. L’associació també ha arribat a altres punts del planeta, com zones d’Àsia i Oceania com Tailàndia o Nova Zelanda. Després de dos anys sense poder viatjar arran de la pandèmia, Contaminando Sonrisas ja prepara expedicions a punts com Nepal, Sierra Leone o la zona dels Balcans.