En els propers dies els habitants de Breda es poden beneficiar de diferents ajudes per a desenvolupar el seu projecte de vida. Les més recents van enfocades a trobar un habitatge i a ampliar la formació per a tenir més facilitats per a trobar feina.

Programa ‘Lloguer Solidari’ de ‘La Caixa’

L’entitat bancària ‘La Caixa’ ha obert convocatòria per optar a les vacants d’habitatge del programa ‘Lloguer Solidari’, entre les quals hi ha un habitatge a Breda. Aquest programa ofereix un contracte de lloguer de 5 anys a una renda no superior a 150€/mes amb les despeses incloses. Els requisits per a optar al programa són els següents:

  • Majoria d’edat
  • Nacionalitat espanyola o permís de residència de llarga durada.
  • Ingressos màxims no superiors a 18.600€ ni inferior a 5.000€ anuals.
  • No ser titular ni total ni parcialment de cap habitatge.

Podeu obtenir més informació al telèfon 902 101 692 o al web de l’Obra Social de ‘La Caixa.

Curs de mosso de magatzem i reposador

La ‘Fundació Gentis’ oferirà del 3 d’octubre al 23 de desembre un curs gratuït de mosso de magatzem i reposador al Centre Cívic de Sils. Es tracta d’un curs de formació de 300 hores, 100 de les quals seran en pràctiques en empreses, que també servirà per obtenir el carnet de carretiller. Durant els curs els alumnes aprendran a desenvolupar les tasques bàsiques per a desenvolupar la seva feina com a mosso de magatzem i reposador, rebent la formació professional i la orientació laboral adients.

Per a més informació podeu trucar a la ‘Fundació Gentis’ al telèfon 972 40 54 55 o consultar el web www.gentis.org.