Aquest dissabte 13 de maig Dones de Breda celebrarà el seu desè aniversari amb la festa de la sòcia i el soci que s’allargarà des del matí fins ben entrada la tarda. Els actes començaran a les 10 del matí, amb una trobada al poliesportiu municipal, on es servirà un esmorzar de xocolata i melindros. A partir de les 11 hores, hi haurà una exhibició d’elaboració de ceràmica i terrissa tradicional i tot seguit es farà una visita guiada pel nucli històric del municipi. L’acte principal de la jornada serà el dinar commemoratiu davant de les piscines municipals. En cas de pluja el dinar es traslladarà al Cercle Bredenc. La Cobla ‘Els Rossinyolets’ una Colla Sardanista seran els encarregats de posar la nota musical al final de la jornada amb una exhibició de ball de sardanes.

La festa de la sòcia i el soci és oberta a tothom. El preu dels tiquets és de 6€ per les sòcies i els socis i 18€ per les sòcies i els no socis. Els tiquets infantils són gratuïts per les sòcies i els socis, mentre que les no sòcies i els no socis hauran de pagar 9€. Per a fer la compra s’ha de contactar als telèfons 972 87 09 04, 972 87 11 35 o amb qualsevol membre de la junta directiva.

Dones de Breda celebra els seus 10 anys d’història consolidada com una de les entitats més actives de la Vila. Amb aproximadament 400 sòcies i socis, organitzen alguns dels actes més multitudinaris del municipi al llarg de l’any. Alguns exemples són el Sopar de la Dona, que aplega una mitjana de 300 persones cada any, o el pessebre vivent, que compta de forma anual amb la col·laboració de més de 200 voluntaris i unes 50 masies del poble, aplegant una mitjana d’uns 2.000 visitants any rere any.