La situació actual impedirà que puguem veure el Pessebre Vivent de Breda als carrers de la Vila, però no que en puguem gaudir d’una forma diferent. Dones de Breda ha adaptat un dels esdeveniments més multitudinaris del Nadal a Breda dels darrers anys. A partir del 20 de desembre es podrà gaudir a través d’internet el “Pessebre Vivent Confinat”, una versió en vídeo del muntatge que es podrà veure per la nova pàgina web de l’entitat: www.donesdebreda.cat. També es podrà veure al canal de Youtube “Pessebres Vivents TV”, de la Federació de Pessebres Vivents de Catalunya. També es podrà veure al canal de Youtube “Pessebres Vivents TV”, de la Federació de Pessebres Vivents de Catalunya.

En les darreres setmanes s’han dut a terme les gravacions de les escenes més característiques del muntatge, així com diverses sorpreses en forma de contingut inèdit. S’han utilitzat localitzacions allunyades del nucli històric com el Turó de Santa Anna, l’esplanada de Can Xifré o jardins de particulars.

L’edició d’enguany del “Pessebre Vivent Confinat” inclou un esforç extra per a dur-la a terme, ja que s’ha d’afegir les gravacions i el muntatge de vídeo. Com és habitual, ha comptat amb la col·laboració de més de cinquanta col·laboradors, entre ells masies del poble, i uns 200 figurants de totes les edats. A la versió virtual en vídeo s’hi afegirà una representació del Pessebre Vivent en format físic, sota l’arcada de la plaça Lluís Companys. Estarà exposada del 20 al 31 de desembre.