El proper diumenge 13 de març a les 18h el Cercle Bredenc acollirà una funció de “Lutimusicals”, el nou espectacle del Cor Lutiana d’Arbúcies. L’acte forma part de les activitats organitzades i programades per Dones de Breda en commemoració del Dia Internacional de la Dona, que va tenir lloc el passat 8 de març. Les entrades tenen un preu de 3€ i es podran aconseguir a taquilla just abans de l’inici de l’espectacle.

“Lutimusicals” és un recorregut per les millors peces del teatre i el cinema musical, versionats per a un cor de veus femenines. Entre el repertori es poden trobar cançons de peces clàssiques com Somriures i Llàgrimes o Mary Poppins, passant per Sister Act o Mamma Mia i arribant fins a obres actuals com Frozen.

El Cor Lutiana va nèxier a Arbúcies fa més de 20 anys. Durant tots aquests anys el cor ha anat en línia ascendent, aconseguint diverses distincions en certàmens corals com el tercer premi en la competició de cors femenins del Festival Internacional de Música de Cantonigròs l’any 2015 o el tercer premi del prestigiós Certamen Coral d’Ejea de los Caballeros l’any 2017. Entre setembre de 2014 i gener de 2015 el cor va participar al programa “Oh Happy Day” de Televisió de Catalunya, arribant a la semifinal. Aquest fet va augmentar el seu creixement i innovar en la seva posada en escena.