Aquest passat dimarts 24 de maig va finalitzar el procés de Pressupostos Participatius 2022 amb l’escrutini públic que es va celebrar a l’Espai Jove. En l’edició d’enguany l’Ajuntament de Breda va pressupostar una partida de 25.000€ per a executar diferents propostes fetes i triades per la ciutadania.

En total van participar a la fase de votació un total de 90 electors, que van emetre 395 vots, ja que cada persona podia triar fins a 3 opcions. El resultat de la votació va ser el següent:

– Compra d’un forn i material per a que els usuaris del Taller de Memòria puguin realitzar activitats de cuina: 70 vots.

– Senyalització de masies i cases de pagès al municipi: 65 vots.

– Material per a activitats i classes d’escacs a Breda: 51 vots.

– Nou equip de so i de megafonia per al Camp de Futbol Municipal: 29 vots.

Tot i els resultats, es duran a terme totes quatre propostes, ja que entre totes no superen la partida pressupostària destinada a aquest procés. Podeu conèixer tots els detalls de cadascuna de les propostes al següent enllaç: PRESSUPOSTOS PARTICIPATIUS 2022

Amb aquest procés participatiu l’Ajuntament de Breda pretén assolir diversos objectius a nivell de poble, tals com promoure la participació de la ciutadania bredenca en la vida quotidiana col·lectiva; aconseguir una major identificació dels veïns amb la vila i augmentar la seva implicació; conèixer les necessitats dels veïns; promocionar una sèrie de valors imprescindibles en democràcia com empoderament, inclusió, igualtat, horitzontalitat, transparència i finalment planificar la despesa municipal el màxim d’ajustada a les prioritats ciutadanes.