El Gran Recapte d’Aliments dels passats 25, 26 i 27 de novembre ha estat un èxit rotund al poble de Breda. En total s’han recollit un total de 2.568 quilos de menjar en els diferents punts que es van habilitar mentre va durar la campanya. La xifra suposa un augment del 33% respecte l’any 2015, quan es van recollir 1.924 quilos.

Els productes que més s’han recollit són llet, amb 1.033 litres; arròs, amb 294 quilos; pasta i sopa, amb 292 quilos; oli, amb 285 litres, i brou de carn, de peix, i de verdures, amb 184 litres entre les tres varietats. La quantitat restant correspon a altres productes.

Durant els tres dies de campanya s’han habilitat nombrosos punts a la Vila per a recollir aliments per a distribuir entre aquells que necessiten ajuda alimentària bàsica. La campanya l’han dut a terme simultàniament els Bancs d’Aliments de les quatre demarcacions de Catalunya. En el cas de Breda, Càritas Parroquial del municipi i l’Ajuntament han estat els encarregats de la organització d’aquesta campanya solidària, que s’ha celebrat a la Vila bredenca per vuitena vegada.