Festa Major

La Festa Major de Breda es celebra pels volts del 8 de setembre, celebrant el dos dies de festa local dels que disposa el municipi, i enllaçant-los amb el cap de setmana.

Per a la celebració d’aquestes d’actes la regidoria de Fires i festes de la Corporació organitzen amb l’ajuda desinteressada dels nostres vilatants i vilatanes una sèrie d’actes que ja fa anys que es repeteixen i que tothom espera i actes que són novetat i esperen sorprendre a grans i petits.

Festa de l’Ajust

Es celebra sempre tres setmanes després de Pàsqua, inclou la fira d’entitats, on les entitats i associacions del nostre municipi i alguns de veïns preparen estands on ens mostren les activitats que realitzen.

Festes d’hivern

Celebrem amb la col·laboració d’entitats i associacions municipals les nits de Nadal i Fi d’any, fem cagar un tió amb la mainada del poble, ens visiten els Patges reials que recullen les cartes dels infants de Breda, a punt perquè els nostres nens i nenes siguin receptors de les respostes reials, abans que Ses Majestats ens vinguin a veure i ens portin regals.

Carnaval

S’organitzen rues dissabte a la nit i diumenge a la tarda.

A la nit són els adults qui surten i després gaudeixen de música fins que s’acaba a la nit.
A la tarda la mainada, un cop acabada la rua els espera una actuació d’animació infantil (música, titelles, màgia …) i berenar per a tots.

Revetlla de Sant Joan

S’organitza, juntament amb la Comissió de Festes, un sopar popular per celebrar el solstici d’estiu.