Carregant Esdeveniments

El proper diumenge 16 d’octubre l’Associació de Veïns Vilatans de Breda organitza una nova edició de la marxa solidària a Breda, activitat que s’ha convertit en un clàssic del municipi. La marxa es celebra des de l’any 1999 i enguany arribarà a la seva 22a edició després de dos anys d’absència a causa de la pandèmia.

La sortida de la prova serà a les 9 del matí des del poliesportiu municipal, punt que també acollirà l’arribada. El termini d’inscripcions s’obrirà a les 7.30 a la sortida, i tindrà un preu de 12€. També es pot fer la inscripció de forma anticipada per 10€ al web de l’Associació de Veïns Vilatans de Breda.

Els nens i nenes de fins a 10 anys que vagin acompanyats d’una persona adulta tindran la inscripció gratuïta. Inclou l’accés a la cursa, l’esmorzar i un obsequi, que els participants recolliran a l’arribada. A més, tothom qui participi podrà utilitzar els vestidors i les dutxes del poliesportiu a mida que vagin arribant. L’edició d’aquest any tindrà un recorregut de 12,8 quilòmetres per les pistes forestals de Breda i Sant Feliu de Buixalleu.

L’Associació de Veïns Vilatans de Breda donarà els beneficis de la marxa a les diferents entitats socials que col·laboren en l’organització, que enguany són la Fundació Montseny Guilleries, Ajuda en Acció i la delegació de Breda de la Fundació Oncolliga Girona.

Compartir aquesta història, triï la seva plataforma!