Carregant Esdeveniments

L’Associació de Famílies d’Alumnes de l’Institut Escola Montseny organitza un berenar amb croissants i preses de xocolata el proper dijous 30 de març a les 16.15h al centre. El preu, de 2€ per ració, serà donat a la campanya Xocolatada Solidària, que recapta fons per a lluitar contra el càncer infantil i que celebra la seva cinquena edició. La iniciativa s’emmarca en el Dia Internacional del Càncer Infantil, el 15 de febrer.

El projecte Xocolata Solidària sorgeix d’un grup d’associacions que lluiten contra el càncer infantil o han patit un cas en algú proper. Totes elles s’uneixen en aquest projecte per a recaptar fons a benefici del programa d’investigació del càncer infantil de l’Hospital Sant Joan de Déu. És una forma senzilla d’ajudar i de sensibilitzar sobre una malaltia que és totalment diferent als tipus de càncer que afecten les persones adultes. Cada any 1.200 nous infants a Espanya, un 20% dels quals no aconsegueix superar-ho a dia d’avui.

En els primers anys de la iniciativa s’han celebrat al voltant de 3.100 xocolatades o esdeveniments vinculats. En total es porten recaptats prop d’un milió i mig d’euros, que s’han destinat a projectes d’investigació i a equipament per a tractaments.

Compartir aquesta història, triï la seva plataforma!