Carregant Esdeveniments

El proper cap de setmana llarg del 30 i 31 d’octubre i 1 de novembre Breda celebrarà una sèrie d’activitats de tota mena i per a tot tipus de públic.

Dissabte 30 a partir de les 16h tindrà lloc la celebració de la tradicional festa de la Castanyada. La plaça de la Vila acollirà un espectacle d’animació infantil a càrrec de la companyia Ai Carai! amb diferents danses i cançons relacionades amb la Castanyada. Tot seguit es torraran castanyes i es celebrarà una castanyada popular.

Diumenge 31 arribarà el torn de Halloween. A partir de les 19h l’Institut-Escola Montseny es convertirà en un circuit d’activitats relacionades amb aquesta festa de la mà de El Relleu. En una activitat programada per a nens i nenes d’entre 10 i 16 anys, els participants hauran de completar jocs, passatges del terror, escape rooms, curses d’orientació i altres sorpreses estructurades en un circuit de por o un de misteri.

Dilluns 1 de novembre, data de Tots Sants, serà moment pel tradicional concert d’homenatge i record a tots els difunts organitzat per Dones de Breda, que arriba a la seva vuitena edició. El grup TriCatSons serà l’encarregat d’interpretar un repertori de música clàssica i cançons tradicionals. La cita serà al Cementiri Municipal a partir de les 11h.

Compartir aquesta història, triï la seva plataforma!