Carregant Esdeveniments

El proper dissabte 6 de novembre a partir de les 18 hores el Museu Municipal Josep Aragay acollirà un any més un concert del Circuit de Lied del Montseny, que enguany arriba a la seva 11a edició. El concert d’aquest any es titula “Per una flor de romaní, l’amor doní”. Les entrades tenen un preu de 6,11€ i ja es poden trobar a www.entradium.com.

El tenor David Alegret acompanyat pel pianist Daniel Blanch interpretaran un repertori basat en poemes de Josep Carner, de qui es commemora el 50è aniversari de la seva mort aquest 2021, a través de la música que van posar a algunes de les seves obres més famoses compositors com Francesc Pujol, Eduard Toldrà, Joaquim Serra i Robert Gerhard.

Precisament Robert Gerhard, un dels compositors catalans més destacats del segle passat, és la figura a qui el festival “La Fàbrica de Lied” fa un homenatge incloent pinzellades de les seves obres en les diferents propostes del Circuit de Lied del Montseny d’enguany. El cicle és una iniciativa que té com a objectiu popularitzar el gènere de música clàssica “lied” a través de la seva connexió amb elements del patrimoni històric i natural de Catalunya.

Compartir aquesta història, triï la seva plataforma!