Carregant Esdeveniments

El proper dijous 16 de març a partir de les 19h el Centre Cultural Els Forns acollirà la presentació del llibre “Les hores noves”, de l’escriptor, periodista i comissari d’exposicions, Julià Guillamon. A més de l’autor del llibre, l’acte comptarà amb la introducció de l’historiador i regidor de Cultura i Patrimoni de Breda, Andreu Pujol.

“Les hores noves” repassa tot un any de vida al Montseny, i dels canvis en diferents aspectes que es donen a l’entorn durant aquest temps. És un llibre que parla de plantes, conreus i besties, de gent que encara viu de la terra i del bosc. En defintiva, una mirada a com és la vida a la zona en la que vivim. Agafa com a referent el llibre “Les hores”, escrit per Josep Pla l’any 1953, i l’adapta a un entorn canviant en el qual molts han perdut la relació amb la natura. La vida majoritàriament urbana d’avui dia fa que, en un parell de generacions, la forma de vida d’una majoria s’hagi transformat completament.

Julià Guillamon és escriptor i periodista. Ha publicat llibres de ficció, assaig, reportatges, documents, reculls d’articles i d’entrevistes. També es col·laborador del diari “La Vanguardia”, on publica setmanalment crítiques literàries i columnes d’opinió. Per altra banda, ha estat comissari de diverses exposicions literàries.

Compartir aquesta història, triï la seva plataforma!