Carregant Esdeveniments

El Cercle Bredenc presenta l’obra de teatre “No hi ha lladre que per bé no vingui”, una comèdia de l’escriptor i dramaturg italià Dario Fo, guanyador del Premi Nobel de Literatura l’any 1997. La funció, interpretada per l’associació Tequatre, tindrà lloc el proper diumenge 24 d’abril a les 18h a la Sala Gran.

L’obra està ambientada en l’Itàlia de la primera meitat del segle passat, concretament el període entre la Primera i la Segona Guerra Mundial, en un moment en el que el feixisme assetjava el país. Explica la història d’una parella que vol mantenir una aventura extramatrimonial però que quan arriben a casa troben un lladre que havia entrat a robar. Aquesta situació inesperada dona inici a una llarga nit de malentesos i moments hilarants. El text és un clar exemple de l’estil satíric que va caracteritzar Dario Fo, doncs aquesta història és una reflexió en clau d’humor del desamor, la hipocresia i la doble moral de les classes benestants de l’època.

Les entrades es poden obtenir de forma anticipada a Rosa Perruquers i Perruqueria Ester. El preu és de 3€ per als socis de l’entitat i 5€ per als no socis. Per als menors de 16 anys l’entrada serà gratuïta.

Compartir aquesta història, triï la seva plataforma!