El Centre Cultural ‘Els Forns’ acollirà una doble proposta dedicada al llibre ‘Montseny, 50 indrets amb encant’, de Jordi Longás, professor de la Universitat Ramon Llull, i el fotògraf Javier García-Die. El proper dissabte 26 de març s’inaugurarà una exposició fotogràfica amb les imatges i els paisatges que apareixen al seu llibre, que romandrà oberta fins el 24 d’abril. Per altra banda el proper divendres 1 d’abril a les 20.15h els dos autors del llibre vindran a presentar-lo al mateix escenari de l’exposició.

‘Montseny, 50 indrets amb encant’ és un recull d’excursions i petites rutes per descobrir a fons el Montseny. Cinquanta propostes apassionades que acostaran el lector a cims, gorgs, boscos, petits pobles, mines abandonades, fonts i altres indrets singulars, sovint envoltats de llegendes i històries locals. Aquest llibre no s’ha concebut com una simple guia turística, més aviat és un homenatge als paisatges i la cultura que ens queda més propera, i una invitació als excursionistes a descobrir-la.

Tant Longás com García-Die són fotògrafs i alpinistes experimentats. El primer combina la seva feia de professor a la Facultat de Psicologia, Ciències de l’Educació i de l’Esport Blanquerna, de la Universitat Ramon Llull amb la seva gran passió. Ha publicat centenars d’articles i milers de fotografies a importants revistes de muntanya, a més de la publicació de deu llibres dedicats als Pirineus, Catalunya i Barcelona. Per la seva banda García-Die és arquitecte tècnic de professió i col·laborador habitual de revistes d’aquest àmbit. Apassionat de la natura i l’alpinisme, va fixar la seva residència prop del Montseny fa més de 25 anys i ha conegut els racons més íntims del massís, racons que plasma ara en aquest llibre.

  • Lloc: Centre Cultural i d’Informació Turística ‘Els Forns’
  • Presentació Llibre: Divendres 1 d’abril, a les 20.15 hores

    Exposició Fotogràfica: 26/03-24/04