L’Espai Jove de Breda organitza una tarda-nit festiva amb diverses activitats per al proper 29 de juny. La “Festa Jove” començarà a les 17h a la plaça de la Vila amb un Escape Room de carrer. És una activitat oberta a tothom i en la que equips de quatre persones hauran de resoldre els misteris que envolten el doctor Balaguer. Per fer-ho trobaran diverses pistes. Cada grup haurà de portar llibreta, bolígraf i un telèfon mòbil amb connexió a internet. La mainada menor de 12 anys que vulgui participar haurà d’anar acompanyada d’una persona adulta que se’n faci responsable.

Més tard, a partir de les 20h, la plaça Lluís Companys acollirà el “Sopar Jove”, un sopar de carmanyola per a joves majors de 13 anys. Cadascú s’haurà de portar el seu propi sopar mentre que l’organització disposarà de taules i cadires, així com d’una selecció dels millors còctels sense alcohol per beure a l’estiu. Durant el sopar els assistents podran aprendre algunes nocions de com fer de DJ gràcies a un taller impartit per DJ Nür, que amenitzarà la resta del sopar.

Per a les dues activitats cal inscripció prèvia que es pot formalitzar a través del següent formulari: INSCRIPCIÓ FESTA JOVE 29 DE JUNY