Consulta totes les propostes aquí: PROPOSTES FINALISTES PRESSUPOSTOS PARTICIPATIUS 2021

Aconsegueix la butlleta de votació aquí: BUTLLETA DE VOTACIÓ PELS PRESSUPOSTOS PARTICIPATIUS 2021

El procés de Pressupostos Participatius 2021 de Breda, que destinarà 20.000€ del Pressupost Municipal a accions proposades i triades per la ciutadania, és a la seva fase final. Un cop revisades pels tècnics municipals i comprovat que són realitzables a nivell tècnic i legal, i presentades als vilatans i vilatanes en una sessió informativa que va tenir lloc el passat 6 de juliol a l’Espai Jove, han arribat a la fase de votació les 7 propostes següents:

  • Pati per als nadons de l’escola bressol El Petit Montseny
  • Hort urbà pels usuaris del Taller de Memòria, al Centre de Serveis
  • Introducció al món digital en el Taller de Memòria de Breda
  • Material per festes disponible per a totes les entitats del municipi
  • Canviar la caldera de les dutxes del vestidor de les Piscines Municipals
  • Condicionament instal·lacions del Camp d’Esports Municipal
  • Parc d’entrenament exterior (Parc de Cal·listènia)

La fase de votació estarà oberta del 12 de juliol al 15 d’agost. Podran votar totes les persones majors de 16 anys empadronades al municipi. La convocatòria està oberta tant a persones físiques com persones jurídiques.

Els punts de votació seran l’OAC de dilluns a divendres i el Centre Cultural Els Forns els caps de setmana durant els seus horaris d’obertura. Per a fer efectiu el vot s’ha d’utilitzar la butlleta amb les propostes finalistes que trobareu als punts de votació i a l’enllaç de l’inici d’aquest text. Tothom pot escollir fins a 3 propostes. Per a tenir més informació de les propostes finalistes podeu consultar un informe de cadascuna d’elles a l’apartat dedicat a aquest procés al web municipal o als punts d’exposició habilitats.

Finalitzada la fase de votació, i en el termini màxim d’una setmana de la finalització del període, es realitzarà l’escrutini final que determinarà la proposta o propostes guanyadores en un acte públic. Es portaran a terme les propostes més votades fins a esgotar la partida de 20.000€. És a dir, si la proposta més votada no esgota el pressupost també es durà a terme la següent proposta més votada que sigui executable amb la partida restant, i així successivament fins a esgotar la quantitat econòmica disponible. Les propostes guanyadores s’implementaran l’any 2020.

Amb aquest procés participatiu l’Ajuntament de Breda pretén assolir diversos objectius a nivell de poble, tals com promoure la participació de la ciutadania bredenca en la vida quotidiana col·lectiva; aconseguir una major identificació dels veïns amb la vila i augmentar la seva implicació; conèixer les necessitats dels veïns; promocionar una sèrie de valors imprescindibles en democràcia com empoderament, inclusió, igualtat, horitzontalitat, transparència i finalment planificar la despesa municipal el màxim d’ajustada a les prioritats ciutadanes.