La Parròquia de Santa Maria de Breda i l’Ajuntament de la Vila busquen voluntaris per al Gran Recapte d’Aliments que tindrà lloc els propers 25, 26 i 27 de novembre a diferents punts del municipi. Els interessats es poden inscriure a l’OAC de dilluns a divendres de 9 a 14 hores. També es poden fer les inscripcions a través del web https://www.granrecapte.com/ca/voluntariat/.

Enguany les donacions seran exclusivament monetàries. Els punts de recollida seran els supermercats SPAR i Condis, Fruiteria i Celler Bayés i Forn de Pa Costa. Durant els tres dies de Gran Recapte es podrá fer una aportació econòmica que es detinarà a la compra d’aliments.

El Gran Recapte d’Aliments a Catalunya és una campanya de recollida d’aliments bàsics per aconseguir que les persones més necessitades del nostre entorn rebin ajuda alimentària. També serveix per donar a conèixer la situació per la que passen les persones que necessiten aquesta ajuda, una xifra que ha crescut en els últims anys. La campanya la duen a terme simultàniament els Bancs d’Aliments de les quatre demarcacions de Catalunya. En el cas de Breda, la Parròquia de Santa Maria i l’Ajuntament organitzen i gestionen tots els treballs necessaris per a aquests tres dies de recapte i la distribució dels aliments obtinguts.