Aquest cap de setmana de l’11 i el 12 tindrà lloc la 1a edició de la Festa de les Entitats, que substitueix la Fira d’Entitats que es va celebrar fins l’any passat. Un canvi de model que també suposa canvi d’ubicació, ja que les activitats es faran a la zona esportiva. Amb aquesta nova festa les entitats s’organitzen de forma conjunta per a oferir diferents activitats durant tot el dia, obtenint una fira més dinàmica i atractiva tant per a públic com per als organitzadors de cada activitat.

A més dels actes puntuals que conformen el programa de la festa hi haurà propostes amb vigència durant tot el cap de setmana, com el concurs de selfie de ‘Dones de Breda’, o la opció de participar en el sorteig d’un sopar per a dues persones a qualsevol dels restaurants del municipi si es participa a més de deu activitats de la festa. A més, a la carpa que es situarà al camp de futbol 7 acollirà diumenge un dinar popular on cadascú haurà de portar-se el seu menjar. El termini d’inscripcions per a reservar romandrà obert fins el proper 10 de juny. Podeu formalitzar la reservar a l’OAC de dilluns a divendres de nou del matí a dos del migdia, al correu electrònic oac@breda.cat al número de telèfon de l’Ajuntament: 972 870 012.

Podeu consultar tots els actes de la fira als programes de mà que s’estan distribuint pel municipi i al document que es troba adjunt a aquesta notícia: