L’Espai Jove organitza un curs de premonitor de lleure gratuït per a joves nascuts els anys 2004, 2005 i 2006. La formació serà el 6 de novembre al mateix Espai Jove de 10h a 18h, amb un parada per dinar que s’haurà de portar cadascú de 14h a 15h.

Aquest curs es dirigeix a joves amb edats entre els 15 i els 17 anys que encara no poden inscriure’s als cursos de monitors/es però volen col·laborar i ajudar en activitats d’educació en el lleure. Aquest curs no és oficial, pel que la Direcció General de Joventut no expedeix un títol, però si s’entregarà als participants un certificat d’aprofitament al final de la jornada.

Durant la formació es treballarà en assolir diferents objectius: transmetre la importància de la tasca, les funcions i les responsabilitats del premonitor/a; desenvolupar les habilitats pròpies; introduir-se al joc com a eina educativa; agafar consciència de l’educació amb l’exemple i de la coherència personal i emocional; posar en pràctica el procés Preparació-Realització-Avaluació de les activitats i integrar la cooperació o aprendre recursos de dinàmiques com jocs, cançons o plàstica, entre d’altres.

Cal inscripció prèvia, que es podrà fer fins el 3 de novembre a través del següent formulari: INSCRIPCIÓ FORMACIÓ PREMONITORS/ES