Un any més el municipi de Breda participarà al Gran Recapte d’Aliments, campanya coordinada per Càritas Parroquial del municipi i l’Ajuntament. Aquesta tretzena edició de la campanya solidària mantindrà el funcionament de l’any anterior. La campanya s’allargarà del 19 al 27 de novembre. Per altra banda es tornarà a repetir la fòrmula de donació a través d’aportacions econòmiques i no donant aliments.

Totes aquelles persones que vulguin participar a la campanya es poden dirigir a qualsevol dels establiments col·laboradors i fer una aportació econòmica en els mateixos. A Breda són les botigues Fruiteria i Celler Jordi Bayés i Forn de pa Costa i els supermercats Condis, DIA i SPAR. Per a fer una donació només s’haurà d’aportar la quantitat desitjada i des dels comerços col·laboradors registraran la donació a una aplicació informàtica per a dur un control de les mateixes. La quantitat recaptada anirà destinada als bancs d’aliments i organitzacions col·laboradores per a la compra d’aliments. Per altra banda també es podran fer aportacions econòmiques per internet, a través de la pàgina www.granrecapte.com. També podeu utilitzar els codis QR que trobareu als cartells promocionals, ja sigui per internet o als carrers, que us portaran directament al lloc web del Gran Recapte

El Gran Recapte d’Aliments és una campanya organitzada conjuntament pels Bancs dels Aliments de Catalunya, associacions sense ànim de lucre amb l’objectiu de redistribuir gratuïtament els excedents alimentaris a persones necessitades del nostre entorn.