Degut a les properes eleccions a Corts Generals el 28 d’abril, i Municipals i Europees el 26 de maig, es troben oberts diferents processos per a que tots els ciutadans puguin assegurar el seu dret al sufragi. Qualsevol ciutadà que ho necessiti pot dur a terme els següents tràmits.

Eleccions a Corts Generals:

  • Reunió informativa per a membres de meses electorals: es celebrarà el proper dimecres 24 d’abril a les 19.30 hores a l’Espai Jove.
  • Obert el termini per a demanar el vot per correu: es pot sol·licitar per correu fins el proper 18 d’abril a qualsevol oficini de correus. El vot es podrà fer efectiu enviant-lo per correu certificat abans del 24 d’abril. L’enviament és gratuït per a l’elector.
  • Reclamacions al cens electoral de residents: el procés es mantindra obert des del 8 d’abril i fins el 15 del mateix mes. En cas d’haver de presentar alguna al·legació a les dades de la targeta censal s’ha d’acudir a les oficines de l’Ajuntament (Pl. de la Vila, 9), de dilluns a divendres de 9 a 14 hores.

Eleccions Municipals i Europees:

  • Reclamacions al cens electoral de residents: el procés es mantindra obert des del 8 d’abril i fins el 15 del mateix mes. En cas d’haver de presentar alguna al·legació a les dades de la targeta censal s’ha d’acudir a les oficines de l’Ajuntament (Pl. de la Vila, 9), de dilluns a divendres de 9 a 14 hores. En aquest cas es segueix el mateix calendari a les dues convocatòries.