La Diputació de Girona ha obert les inscripcions per al Servei Local d’Orientació Familiar (SLOF), un programa d’orientació i assessorament pera pares i mares menors d’edat. EL SLOF és un servei gratuït que aporta a pares i mares estratègies educatives, orientació i recursos per a l’educació d’infants i adolescents. El programa es desenvoluparà a 35 municipis de menys de 15.000 habitants de les comarques gironines. La selecció de pobles on s’implantarà es farà en base al nombre d’inscripcions de cada municipi.

El termini d’inscripcions romandrà obert fins el proper 25 de setembre. Les famílies interessades han d’enviar un correu electrònic a acciosocial@dipsalut.cat indicant les dades següents:

  • Mares, pares o tutors: Nom i cognoms, edat, adreça, codi postal, municipi, telèfon o correu electrònic.
  • Filles o fills: Nom i cognoms, edat, escola i municipi.

El Servei Local d’Orientació Familiar és un recurs gratuït impulsat pel Servei d’Acció Social del Dipsalut. És un recurs gratuït de suport a les famílies i a les polítiques municipals d’atenció a les persones. Proporciona diversos espais per tal que els pares i mares puguin influir positivament en el desenvolupament dels seus fills.

Trobareu més informació a www.slof.cat, al correu acciosocial@dipsalut.cat o al telèfon 972 414 720.