Aquest setembre l’Escola de Música Municipal “Càntir” obre el seu procés d’inscripcions. Fins el dia 30 d’aquest mes tots aquells interessats podran formalitzar la seva inscripció.

Enguany l’Escola de Música Municipal “Càntir” oferirà diversos tipus de formació. En el seu catàleg de cursos es troben classes de sensibilització musical per a nens des de 3 fins a 5 anys; d’iniciació musical per a nens des de 6 fins a 12 anys i de llenguatge musical i coral a partir dels 12 anys. Per altra banda també ofereixen classes d’instruments, de conjunts instrumentals i de música moderna i clàssica.

Els serveis de l’escola estan disponibles des de 22€ mensuals. L’horari d’atenció de secretaria per a les matriculacions és cada dijous de setembre entre les 17 i les 19 hores. Per a més informació podeu trucar al número de telèfon 651 99 43 96 o enviar un correu electrònic a la direcció cantir.musica@gmail.com. També trobareu informació a la seva pàgina de facebook: www.facebook.com/cantirescolamusicabreda/.

Consulta tota la informació al següent document: MATRICULACIONS ESCOLA DE MÚSICA MUNICIPAL “CÀNTIR”