El Centre Cultural Els Forns acollirà l’exposició “Breda dibuixat” del 2 al 24 de març. Es tracta d’una col·lecció de dibuixos de Macjepi de diferents racons i postals del municipi. La inauguració serà el diumenge 3 de març al mateix Centre Cultural Els Forns a partir de les 12 hores ot fent un vermut amb música, dibuixos i alguna altra sorpresa. Tothom qui desitgi podrà venir disfresssat.

En els seus dibuixos Macjepi mostra diferents aspectes de Breda, capturant amb els seu llapis moments com un diumenge de mercat amb la gent comprant a la plaça de la Vila, diferents actes que tenen lloc al municipi o elements característics de Breda com l’església, l’entorn del Monestir de Sant Salvador o diferents indrets del nucli històric.

Després d’estudiar a l’Escola Superior de Disseny i Art “La Llotja” de Barcelona i llicenciar-se en publicitat a la UAB, Macjepi es va dedicar al disseny gràfic, la comunicació i la il·lustració. Forma part del col·lectiu “Urban Sketchers Girona” i és un dels impulsors del projecte “Dibuixem Breda”, una iniciativa sense ànim de lucre que té l’objectiu fomentar l’afició pel dibuix al municipi. Podreu trobar més informació al web de Macjepi: https://macjepi.wordpress.com/.