El proper dimecres 10 de juny a les 17h tindrà lloc una nova jornada empresarial emmarcada dins del Pla Estratègic del Baix Montseny. Una iniciativa que aglutina empreses i institucions de Baix Montseny per a donar un suport real al teixit empresarial a partir de les demandes plantejades per les pròpies empreses, així per col·laborar i generar projectes que atenguin les necessitats compartides del teixit empresarial local. Aquesta trobada continuarà el cicle Reactivem el Baix Montseny, que va començar el passat novembre.

Aquesta vegada la trobada es celebrarà de forma virtual, en format webinar. Comptarà amb una ponència de Toni Nadal titulada “Com entrenar l’autoexigència i l’esperit de superació en temps difícils”. L’entrenador de del tenista Rafa Nadal durant gran part de la seva carrera parlarà sobre la importància de cultivar l’autoexigència i l’esperit de superació per aconseguir els teus objectius més difícils. Valors claus per qualsevol organització o professional que vulgui conèixer la seva millor versió.

Les empreses i particulars que hi vulguin participar han de confirmar la seva presència a través del següent formulari: INSCRIPCIÓ A LA TROBADA EMPRESARIAL