Aquest Nadal la karateka bredenca Sara Ortiz ha seguit acumulant èxits en la seva carrera esportiva, a la que s’han de sumar un nou títol i una medalla de bronze competint en la categoria de -50kg en la modalitat de Kumite, consistent en la lluita cos a cos contra un contrincant.

El primer dels èxits de la lluitadora del Karate Club Just de Sant Celoni va arribar el passat 21 de desembre a Valls, on va aconseguir per segona vegada el Campionat de Catalunya Sènior de la seva categoria. Per altra banda va quedar en 3a posició al II Open Internacional de Lloret de Mar, esdeveniment celebrat els passats 27, 28 i 29 de desembre en el que van participar karateques de fins a onze països diferents.

Els últims resultats han servit per a que hagi estat seleccionada per a participar al Campionat d’Espanya que tindrà lloc a la ciutat madrilenya de Leganés els propers 17, 18 i 19 de gener. La Sara formarà part de la Selecció Catalana en la competició, en la que competirà tant en la modalitat individual com per equips.