Consulta totes les activitats a: PROGRAMA MARATO 2019

Diferents entitats, associacions i col·lectius de Breda han preparat diverses activitats en benefici de ‘La Marató’ de TV3, que el proper diumenge 15 de desembre complirà la seva 28a edició. Els fons recaptats durant la jornada es destinaran a la lluita contra les malalties minoritàries. D’aquesta forma el poble de Breda tornarà a mostrar la seva cara més solidària en un esdeveniment imprescindible del Nadal a tot Catalunya.

Els actes es repartiran durant diversos dies del mes de desembre. Els primers seran les penyes barcelonista i blanc-blava de Breda i la UE Breda, que el dissabte 14 de desembre a les 11 hores organitzaran una jornada solidària de futbol al Camp d’Esports Municipal. Primer hi haurà un partit de futbol femení entre la UE Breda i el FC Cardedeu. Seguidament, a partir de les 12h, les penyes barcelonista i blanc-i-blava disputaran un amistós entre elles. Durant l’acte hi haurà un sorteig de material esportiu.

El diumenge 15, dia de l’emissió de ‘La Marató’ a Televisió de Catalunya, hi haurà vàries activitats. A les 8.30 el Centre Excursionista de Breda sortirà de la seva seu a l’esplanada de Can Xifré per fer una caminada per la Ruta de les Fonts de Breda. A partir de les 9 el Camp d’Esports Municipal acollirà un partit dels veterans de la UE Breda. El gruix d’activitats es celebraran a la plaça Lluís Companys des de les 9 del matí fins més enllà de les 13 hores: pedalada solidària, xocolatada popular, ballades de ‘zumba’, torneig de 3×3 de bàsquet i futbol, bitlles catalanes, cafès solidaris, cercavila amb els Gegants de Breda, tirada de bitlles catalanes, música amb el Taller de Memòria, vermut solidari, inflables per a la mainada, mercat solidària amb parades de diferents entitats i altres propostes que completaran un matí ple d’actes a benefici de La Marató de TV3. Per altra banda, el diumenge 22 es celebrarà la vuitena edició del pessebre vivent de Dones de Breda, que entre les 18 i les 21 hores convertirà el nucli històric del municipi en una immensa escena nadalenca. L’esdeveniment, que aplega cada any al voltant de 2.000 persones, és un dels actes més destacats de les festes de Nadal al municipi. Dones de Breda, entitat organitzadora de l’acte, aportarà 0,50€ de cada entrada venuda.

Enguany augmenta significativament el nombre d’activitats i entitats i persones a títol individual implicades a aquesta jornada solidària. El passat 2018 els actes organitzats al municipi van aconseguir recaptar un total de 2.089,77€ que es van donar a La Marató de TV3.