Consulta més informació a: LA MARATÓ 2020

Un any més arriba “La Marató” de TV3 i Catalunya ràdio, que enguany celebrarà la seva 29a edició el proper diumenge 20 de desembre. Aquesta serà l’edició més atípica i extranya de totes les que s’han celebrat fins ara per la situació actual. Precisament enguany està dedicada a la Covid-19, i els fons recaptats es destinaran a la investigació sobre aquest virus.

La pandèmia i les mesures de protecció per a evitar contagis fan impossible la celebració d’actes populars com és habitual, per tant els fons es recaptaran amb un mètode diferent. Es distribuiran guardioles a diferents establiments del municipi, on tothom qui vulgui podrà fer les seves donacions fins el mateix dia 20 de desembre.

Un cop acabada la campanya l’Ajuntament coordinara la recollida de guardioles i la recaptació total serà entregada per transferència bancària al compte de la Fundació La Marató de TV3.

En l’anterior edició, dedicada a les malalties infeccioses, el poble de Breda va recaptar un total de 3.349,02€.

Des de l’Ajuntament de Breda demanem a tota la població que us cuideu i cuideu a qui us envolta per continuar amb força i esperança aquesta lluita contra la Covid-19.