Consulta totes les activitats a: PROGRAMA MARATO 2021

Diferents entitats, associacions i col·lectius de Breda han preparat diverses activitats en benefici de “La Marató” de TV3, que el proper diumenge 19 de desembre complirà la seva 30a edició. Els fons recaptats durant la jornada es destinaran a la salut mental. D’aquesta forma el poble de Breda tornarà a mostrar la seva cara més solidària en un esdeveniment imprescindible del Nadal a tot Catalunya.

Els actes es centraran en el cap de setmana del 17, 18 i 19 de desembre. Divendres 17 les veteranes de la UE Breda jugaran un partit amistós solidari al Camp de Futbol Municipal. Al matí següent, al mateix escenari la UE Breda i les penyes Barcelonista i Blanc Blava organitzaran una matinal solidària de futbol. A partir de les 9.30h jugaran els equips benjamí i aleví del club, en partits contra el Ca La Guidó i el Farners, respectivament. A partir de les 12.30h tindrà lloc un partit amistós de futbol-7 entre la Penya Barcelonista de Breda i la Penya Blanc-Blava de Breda. Durant l’acte hi haurà un sorteig de material esportiu. de tots tres clubs.

La tarda de dissabte 18 també hi haurà una “Tik Tok Party” solidària. A partir de les 16h la Lluís Companys es convertirà en un estudi de gravació on tothom podrà venir a fer els seus balls, coreografies, o vídeos per a aquesta xarxa social. Les donacions que es produeixin també es destinaran a l’esdeveniment solidari de Televisió de Catalunya.

La majoria d’actes es concentraran diumenge 19, dia d’emissió de “La Marató”. A les 8h el Centre Excursionista de Breda sortirà de la seva seu a l’esplanada de Can Xifré per fer una caminada per Sant Llop i la Font de la Pintoresca. El donatiu per participar a la caminada és de 5€, tot i que es podrà fer més aportacions.

El nucli històric del municipi serà l’epicetre de l’activitat durant tot el matí. A partir de les 9.30h la plaça Lluís Compays acollirà un mercat solidari amb parades de diverses entitats i associacions locals i un arbre dels desitjos organitzat pel pubillatge de la Vila.  A les 10h tindrà des de la plaça de la Vila tindrà lloc la sortida d’una nova edició de la caminada en silenci de la Delegació de Breda de la Fundació Oncolliga Girona, per la que s’ha d’aportar un donatiu de 10€. A la mateixa hora, també a la plaça de la Vila, començara un concert de la Just Band. Uns instants després començarà a la plaça de l’Església una gimcana familiar amb diferents activitats i jocs que s’hauran de completar per parelles, fent una aportació de 10€ per parella.

El Cercle Bredenc serà l’escenari de les dues últimes activitats de la jornada. A les 12h tindrà lloc un concert de l’Escola de Música Güell amb sorpreses per la mainada. A les 17h el Country Breda oferirà una ballada solidària.

Per altra banda, altres entitats han fet aportacions extra. Un exemple és Dones de Breda, que com és habitual donarà 0,50€ de cada entrada venuda al passat Pessebre Vivent.