El passat dissabte la Unió de Botiguers i Comerciants de Breda i la Federació de Comerç de la Selva van organitzar la 2ª edició dels “Tastets a la Fresca”, una fira comercial on una desena d’establiments del municipi van mostrar els seus productes a la plaça Doctor Rovira i Benet. Seguint el model iniciat el 2017 l’activitat es va enfocar en la degustació de la gastronomia local, on els assistents van gaudir de diferents productes alimentaris i propostes culinàries. Per altra banda la nit va comptar amb diferents activitats com desfilades de moda, exhibicions, actuacions musicals, inflables per a la mainada degustacions i iniciatives diverses per a fomentar el comerç local.
Després del sopar de “montaditos” i plats cuinats l’activitat es va concentrar a l’escenari muntat al centre de la plaça. La professora d’Alpha Gym i ballarina de dansa oriental Cecilia Iriarte va amenitzar la prèvia a la tradicional gran desfilada de moda i pentinats amb una exhibició. Posteriorment més de 60 models van desfilar amb la millor moda i pentinats, a càrrec dels comerços bredencs Repunt, Iris Perruqueria i Esthetic, Santa Anna Moda i Estilistes Noguera. La nit va acabar amb música dels anys 70, 80 i 90.
Per altra banda, la Unió de Botiguers i Comerciants de Breda va fer un sorteig de 3 vals de compra de 50€ cadascun per a comprar a botigues associades a la UBIC. La fira “Tastets a la fresca” té com a objectiu fomentar el comerç local a través d’una proposta d’oci en una nit d’estiu on diferents comerciants de Breda treuen els seus productes al carrer dins d’un ambient festiu. Anteriorment coneguda com “Comerç a la fresca”, l’any 2017 va canviar el concepte, enfocant-la cap a la gastronomia en format de tastets.