L’Ajuntament de Breda integra una nova eina tecnològica amb l’objectiu de facilitar la comunicació amb la ciutadania i oferir un recurs per a poder proposar iniciatives i publicar esdeveniments per part de tothom.

Es tracta d’”eAgora”, una aplicació mòbil gratuïta que esdevé un punt de trobada digital per a dinamitzar la vida al municipi i fomentar la participació ciutadana, amb l’objectiu de generar accions reals que ajudin a avançar cap a un model de municipi més participatiu, compromès i sostenible.

L’aplicació “eAgora” és una xarxa social en la que, enlloc de seguir persones, es segueixen canals temàtics. Aquesta xarxa social, a través de punts i insígnies que podran guanyar els usuaris i usuàries, fomenta donar visibilitat i reforçar aquelles accions amb un major impacte positiu al municipi. Al mateix temps fomenta la participació ciutadana i la vincula a l’Agenda 2030, facilitant un espai de diàleg directe entre veïns, veïnes, entitats, comerços, empreses i l’Ajuntament.

També facilita la recerca de qualsevol tipus d’acte al municipi a través del seu calendari; així com reportar incidències de la via pública i rebre informació directa de l’Ajuntament. En un futur, l’aplicació inclourà altres funcionalitats relacionades amb l’administració electrònica i les smartcities, per a facilitar a tothom la realització de tràmits administratius a través del mòbil i tenir a mà tota la informació del municipi.

El proper 24 d’abril a les 18h a la plaça Lluís Companys tindrà lloc un acte de presentació de l’aplicació “eAgora”.