L’Espai Jove posa en servei una iniciativa per a ser un enllaç entre joves d’entre 16 i 29 anys que ofereixin els seus serveis com a cangurs i/o professors particulars i famílies que necessitin aquests serveis. Es tracta d’una cartellera que es podrà consultar tant en suport físic a l’Espai Jove com de forma virtual on apareixeran els contactes dels joves que ofereixen els seus serveis. També hi hauran dades curriculars com la disponibilitat o el nivell formatiu. Aquesta iniciativa s’engloba dins del projecte Servei d’Orientació Laboral per a joves de l’Espai Jove pel curs 2020-21 i que té com a objectiu augmentar les oportunitats d’ocupació del col·lectiu jove de Breda.

L’Espai Jove crearà un registre i serà l’intermediari entre els joves i les famílies que busquen aquesta mena de servei. La seva funció serà posar-les en contacte, de manera que no exerceix cap control al respecte, ni es fa responsable del vincle ni les condicions que se’n derivin.

Per a inscriure’s a la cartellera cal omplir les dades dels següents formularis:

https://espaijovebreda.typeform.com/to/fy6XtYxK per a cangurs

https://espaijovebreda.typeform.com/to/w4NmfAy4 per a professors particulars

Per a mantenir-lo actualitzat es podrà enviar un correu electrònic a espaijove.breda@gmail.com amb les noves dades.

En cas de les famílies que es vulguin posar en contacte amb algú per a contractar els seus serveis poden consultar la cartellera al següent enllaç: t.ly/1iTY.

Aquests formularis de contacte estan dissenyats per a mostrar informacions de contacte. El responsable de les dades que es facilitin lliurement en aquests formularis és l’Espai Jove, que les tractarà seguint les directrius del nou Reglament General de Protecció de Dades. El tractament de les dades serà per a posar en contacte persones que ofereixen i demanden aquests serveis. En tot moment qui faciliti les seves dades podrà accedir a les mateixes, rectificar-les o suprimir-les dirigint-se per escrit a l’Ajuntament de Breda.