L’Espai Jove de Breda organitza del 5 al 16 de juliol el casal “Lleure Jove” per a joves nascuts amb edats compreses entre els 12 i els 16 anys. L’horari del casal és de 10h a 13h de diilluns a divendres. Durant la durada del casal es faran diferents activitats tallers, gimcanes, piscina, escalada i una acampada de dos dies amb activitats de lleure. El preu total del casal és de 50€. Les famílies amb dificultats econòmiques poden consultar ajuts per a la inscripció als serveis socials municipals. La celebració del casal “Lleure Jove” està subjecta a completar un nombre mínim d’inscripcions.

El termini d’inscripció romandrà obert fins el proper 18 de juny. A continuació trobareu un enllaç amb la sol·licitud d’inscripció i les dades per fer el pagament via transferència bancària. Un cop completat els tràmits de la sol·licitud s’ha d’entregar juntament amb la documentació requerida a l’OAC -cal demanar cita prèvia al 972 870 012- o través del servei “E-Tram” del web municipal. FULL D’INSCRIPCIÓ CASAL LLEURE JOVE 2021

Per a més informació podeu contactar enviant un correu electrònic a la direcció espaijove.breda@gmail.com o trucant al número de telèfon 651 729 132.

El “Lleure Jove” és una proposta de lleure educatiu amb l’objectiu de donar continuïtat al projecte de l’Espai Jove durant els mesos d’estiu. Aquest casal està destinat específicament a joves en l’adolescència, creant un espai on es treballaran aspectes fonamentals del desenvolupament personal a aquestes edats, com un espai vivencial i creatiu com a mètode de coneixement i cohesió de grup; l’adquisició d’eines per a una millor gestió emocional i social de les relacions o el treball sobre la igualtat de gènere entre els i les joves de forma transversal en el conjunt de les activitats proposades.