El proper diumenge 8 de gener la Penya Barcelonista de Breda organitza una nova edició de la cursa “Crematorrons”, una proposta esportiva per a compensar els excessos del Nadal. La cursa proposa dos recorreguts, de 12 quilòmetres de distància i 300 metres de desnivell i 22 quilòmetres de distància i 900 metres de desnivell respectivament. Les inscripcions es faran el mateix dia de la cursa a partir de les 7 del matí al local de la Penya Barcelonista. La cursa sortirà des del mateix punt a les 8.30h.

Els participants seran obsequiats amb un esmorzar de pa i botifarra i beguda. Enguany l’organització no facilitarà gots, pel que les persones que participin han de portar els seus propis gots o cantimplores, que l’organització sí omplirà. El preu de la inscripció serà de 8 euros. Els menors d’11 anys tindran la inscripció gratuïta i hauran d’anar acompanyats d’un adult.

Per a més informació podeu enviar un correu electrònic a penya.barcelonista.breda@gmail.com o trucar al número de telèfon 676 760 852.