Aquest dimarts s’està realitzant una actuació de neteja i sanejament de les instal·lacions del Camp de Futbol Municipal. Els treballs suposen un reforç a la neteja i manteniment diaris de l’equipament, realitzant tractaments complementaris de sanejament i desinfecció.

Els treballs més importants tenen lloc als 5 vestidors de la instal·lació, quatre per als diferents equips i un dedicat als àrbitres. El tractament més destacat afecta les zones de dutxa, procedint al sanejament dels punts més sensibles com les sortides d’aigua o les reixes dels desaigües. Pel que fa a les zones de terres i parets s’està duent a terme un tractament amb aigua a pressió, especialment a les zones enrajolades, per a protegir-les del desgast que suposa l’ús intensiu i diari de les instal·lacions. Els treballs als vestidors es completen amb la neteja i desinfecció de les zones de lavabo i d’altres elements com portes, finestres o interruptors. Per altra banda es procedeix també a la neteja i desinfecció dels serveis per al públic general.

L’actuació contempla altres dependències de la instal·lació com despatxos, magatzems i la sala de la caldera. Finalment també s’actua en la zona de graderia, realitzant accions de recollida de fulles, eliminació de males herbes i tractament especial de neteja amb aigua a pressió.

La neteja i sanejament del Camp de Futbol Municipal suposa una millora de les seves instal·lacions més enllà del manteniment diari i posa a punt elements que s’havien anat deteriorant degut al desgast provocat pel pas del temps. L’actuació té un cost de 2480,50€, IVA inclòs. D’aquesta manera es dona continuïtat a la neteja i sanejament dels equipaments municipals, després de l’actuació del passat mes de desembre al Poliesportiu Municipal.