L’Espai Jove de Breda ha fixat el 2 de setembre com a nova data de l’edició d’enguany de la Diada Jove, programada pel passat 19 d’agost. L’activitat va quedar suspesa arran dels atemptats que van tenir lloc a Barcelona i a Cambrils el passat dijous 17 d’agost. Amb aquesta nova data finalment es portarà a terme aquest acte que l’Espai Jove ha autogestionat amb els usuaris del centre.

Els actes començaran amb una gimcana per equips de 3 a 5 persones i que sortirà de la plaça de la Vila a les 10 del matí i finalitzarà a les 13 hores amb una guerra de globus d’aigua. A la tarda les activitats començaran a les 17 hores a les piscines municipals amb un taller de percussió a càrrec d’U9-7KOU, entre les 17 i les 18.30 hores; i un altre de DJ a càrrec d’Aksel Foley entre les 18.30 i les 20 hores. Finalment, a partir de les 20 hores tindrà lloc una festa eivissenca que s’allargarà fins la 1 de la matinada. Els assistents podran gaudir d’un sopar, un bany nocturn i de música gràcies al DJ Aksel Foley. Els participants a la gimcana matinal tindran el sopar gratuït. A aquesta festa cal anar disfressat amb temàtica estiuenca.

Per a tenir més informació i formalitzar les inscripcions es pot trucar als números de telèfon 627 111 830 o 636 057 669 o a la direcció de correu electrònic espaijove.breda@gmail.com.