La Unió de Botiguers i Comerciants de Breda celebrarà el proper dissabte 16 de juliol una nova edició del ‘Comerç a la Fresca’ a la Plaça Doctor Rovira. Més d’una vintena d’establiments participaran en una jornada on el comerç del municipi sortirà al carrer i celebrarà una jornada festiva amb desfilades, exhibicions, actuacions musicals, degustacions i iniciatives diverses per a fomentar el comerç a la localitat.

Els actes començaran a les set de la tarda de la tarda a la Plaça de la Vila amb una ‘Pluja d’Euros’. Des del balcó de l’Ajuntament es deixaran anar 200 globus que contindran vals de descompte per valor d’un euro cadascun, fins arribar als 200€. Aquests vals es podran fer efectius a les diferents parades i activitats de la fira fins a les 23 hores.

Exhibició de ball, desfilades de moda i música en directe

Tot seguit l’acció es traslladarà a la Plaça Doctor Rovira, on es situaran les parades dels comerços participants a la fira i es desenvoluparan la resta d’actes de la jornada. A més de les diverses opcions de compra disponibles, els actes tornaran a les 21.30 amb una exhibició de ball a càrrec d’Alpha Gym.

A les 22 hores arribarà el plat fort de la jornada amb la Gran Desfilada  que comptarà amb més de 60 models. La desfilada s’estructura en tres grans blocs: el primer dedicat a roba a mida i vestits de festa, a càrrec dels comerços ‘Repunt’, ‘Iris Perruqueria’ i ‘Esthetic’; el segon centrat en moda, a càrrec de ‘Santa Anna Modes i Complements’ i ‘Rosa Perruquers’ i un últim de pentinats masculins a càrrec de ‘Pere Perruquers’ amb la col·laboració de ‘Santa Anna Modes i Complements’. A les 23.30 començarà l’acte de cloenda, un concert del grup ‘Gwrando’.

Activitats infantils i sopars a la fresca

Els més petits també tindran el seu espai al ‘Comerç a la Fresca’, ja que l’organització ha preparat diverses activitats per als més petits de la família. A la vegada, els assistents podran sopar mentre gaudeixen dels actes o compren en les diferents parades establertes a la fira. Els bars i botigues d’alimentació presents a la fira serviran sopars consistents en ‘montaditos’ i plats cuinats, així com begudes, a partir de les 21.30.

La fira ‘Comerç a la Fresca’ és una activitat organitzada per la Unió de Botiguers i Comerciants de Breda juntament amb la Federació de Comerç de La Selva.