Consulteu les bases de la línia d’ajuts a: BASES REGULADORES DE LA LÍNIA D’AJUTS PER ALS COMERÇOS OBLIGATS A TANCAR DEL 7 AL 24 DE GENER

El Departament d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya ha obert una línia d’ajuts per als comerços que han hagut de tancar les seves portes del 7 al 24 de gener a causa de les darreres restriccions derivades de la pandèmia de la Covid-19. Els ajuts estan destinats a autònoms i pimes dedicats a les activitats de comerç al detall afectats per l’ordre de tancament. Concretament a establiments de productes no essencials de més de 400 metres quadrats i les botigues de productes no essencials de centres, galeries i recintes comercials. Els beneficiaris rebran una ajuda única per cada establiment, d’un total de 3.750€.

Les sol·licituds es podran presentar de forma telemàtica a través del Canal Empresa. També es pot formalitzar a través de les pàgines web del Conscorci de Comerç, Moda i Artesania de Catalunya i del Departament d’Empresa i Coneixement. Només caldrà omplir el formulari corresponent i fer una declaració responsable acreditant que es compleixen els requisits previstos a les bases, i adjuntar una foto de l’exterior i una de l’interior de l’establiment.