Breda compta amb una nova pàgina web d’informació turística del municipi. El portal www.turismebreda.cat recull tota la informació sobre els principals atractius de Breda en català, castellà, anglès i francès. S’hi pot trobar informació sobre el patrimoni de la Vila, la seva història pràcticament mil·lenària, aspectes de la vida bredenca com la seva forta vinculació a l’elaboració de terrissa de forma artesanal o l’entorn natural privilegiat en el que vivim, dins del Parc Natural del Montseny.

Dins d’aquesta nova pàgina s’hi troba informació detallada sobre el conjunt arquitectònic que forma part del patrimoni bredenc i de l’entorn del municipi, com el Monestir de Sant Salvador, el Claustre, el Pati de l’Abadia o el Castell de Montsoriu, entre d’altres. També hi apareixen les diferents rutes de senderisme que passen pel municipi i el seu entorn amb informació detallada i degudament senyalitzades per a que cadascú pugui triar la més adient. En dos clics es pot accedir fàcilment a la informació necessària per a conèixer camins com la Ruta de les Fonts, la Ruta de l’Eucaliptus o la Ruta de les Terreres o d’altres més coneguts com la Ruta del Castell de Montsoriu, la Ruta de la Font de la Pintoresca o la Ruta de l’Ermita de Santa Anna.

Un dels punts més destacats a www.turismebreda.cat és la forta vinculació del municipi amb el sector ceramista i terrissaire, puntal econòmic i patrimonial de Breda durant segles i que a dia d’avui segueix viu, amb obradors, indústries modernes que exporten arreu del món i comerços dedicats a aquest producte. El web es completa amb informació de servei, dades de contacte de diferents establiments de restauració i allotjament i altres informacions útils sobre el municipi.

El nou portal d’informació turística de Breda, impulsat per l’Ajuntament, és una nova eina per a la promoció econòmica de la Vila. L’objectiu és disposar d’un recurs online on es trobin els atractius del municipi de forma ordenada i intuïtiva per a potenciar el sector turístic, creant riquesa i noves oportunitats per als vilatans i vilatanes.